Резултат с изображение за кмет симитли

"Не ме занимавайте с глупости, не съм спал с премиера, приятна вечер", това заяви пред сайта "Актуално" кметът на Симитли Апостол Апостолов след появилото се днес скандално видео.

На клипа се вижда тържество на площада в симитлийското село Черниче, където шефът на строителната фирма "Агромах", Методи Бачев, видимо подпийнал, се провиква на всеослушание: "Кметът на Симитли, Апостол Апостолов, е е*ал премиера Бойко Борисов" (около 30-та секунда на видеото по-долу).

След това той нарежда на Краси Радков от екипа на "Шоуто на Слави" да се отпусне и да се прави на премиера, явно за забавление на публиката.

"Агромах" е близка до ГЕРБ компания. За последните 2 години дружеството е сключило договори по обществени поръчки на обща стойност от близо 300 милиона лева. Средно в 85% от търговете, в които са участвали, са ги спечелили. По-късно обаче започна разследване на прокуратура и обвинения в източване на ДДС. Това е вероятната причина шефът на дружеството, подпийнал, да започне да изважда интимните тайни на премиера.

Засега кметът на Симитли твърдо отрича, но наши източници в гей-средите твърдят, че той като външен вид и сексапил, е на доста високо ниво. Възможно е да бъде гадже на премиер, в случай, че и той има подобна ориентация, поясниха специалистите от хомосексуалните среди.

ГН

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com