simitli boiko

Тази история бе предоставена на "Гъдел Нюз", заради имунитета срещу съдебно преследване, който предоставя едно издание за шеги. Информацията е абсолютно достоверна, заклеха се нашите източници, но като обективни доказателства - такива не съществуват. Поради тази причина, единственият начин да стане обществено достояние, без източниците да са уязвими, е под формата на майтап. Но хората твърдят, че историята е съвсем реална.

Та, да минем по същество. Кметът на Симитли действително е осъществил хомосексуален акт с Бойко Борисов. Но това не е станало сега, или в близките години. Става дума за 90-те, т.е. мутренските времена, когато Бойко Борисов е обикновена мутра. По това време кметът на Симитли е бил важен фактор в СИК в Югозападна България. В мутренската йерархия е бил много над Бойко. Самият Бойко пък е съгрешил като е крал коли, които са под закрилата на групировката. Т.е. собствениците им са си платили рекета (застраховали са се) на СИК. Такива автомобили, с лепенка на застрахователя, са неприкосновени, и те действително бяха такива, това беше регулацията на престъпността в онези времена. Бойко обаче се е осмелил да посегне на защитени возила. Хванали са го, и са го наказали.

Въпросният хомосексуален акт е бил наказание за бъдещия премиер, а не е признак за хомосексуална ориентация. Това е нещо от типа на хомосексуалните актове в затвора. Просто по-силният "ххх" по-слабия и това е законът. При мутрите това е било вид по-леко наказание, и то е приложено на Бойко от бъдещия кмет на Симитли.

По принцип подобно нещо не е признак, че някой от двамата е гей. По-скоро става дума за демострация на мощ и на унижение за подложения на наказанието.

Въпросната информация беше донесена на "Гъдел Нюз" от хора, които са много добре запознати със събитията в Югозапада през мутренската епоха. Тъй като единствените доказателства могат да бъдат "честната дума" на някой човек, то всичко написано следва да се приема като шега. А ако някой счита, че чрез шегата се казва истината, това си е негов личен избор...

ГН

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com