kuzov boiko gay

Единственият осъден депутат в българската история, осъден между другото за педофилия, а не за корупция примерно, та този депутат, обяви, че Бойко Борисов е гей, и не разбира защо се срамува да го признае.

Това стана в дискусия във Фейсбук, където Владимир Кузов се включи с репликата:

"Защо ,толкова го е страх ,да не се говори, че е гей?"

Преди време, България беше под натиск от ЕС да отчете осъден политик. Тъй като никой не искаше да се пожертва, набелязаха депутата от АТАКА Владимир Кузов, който е с хомосексуална ориентация (признава го публично). На база на това, разшириха ориентацията му до "педофил" и го осъдиха за сексуални връзки с деца. Самият Кузов и до ден днешен отрича да има нещо общо с педофилията, но потвърждава, че е гей, и не се срамува от това. Дори се е издигнал за президент, и твърди, че е "първият гей-кандидат".

Бойко Борисов минава за хетеросексуален, но в последните дни изникнаха въпросителни, след като олигарх на ГЕРБ, спечелил държавни поръчки за 2 милиарда лева, се изказа публично, че премиерът е имал хомо-контакт с красив кмет от партията. Олигархът беше леко подпийнал, и затова му се развързал езикът. От тогава темата е водеща в социалните мрежи, а Бойко Борисов отказва сериозен коментар.

Включването на Кузов налива ново масло в огъня хомо ли е премиерът...

ГН

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com