karta lager nelegali

Във Фейсбук прозорлив българин публикува тази карта, на която се вижда пълния абсурд на държавата политика по разполагане на бежанците. Последваха интересни коментари. Александър Ресиловски написа:

Защо между детска градина, две училища, гимназия и университет има лагер за незаконно нахлули в държавата инвазионисти и ислямисти?

А известният активист и в момента независим кандидат за президент Пламен Пасков, допълни:

Разберете, това не е глупост на чиновник.
Не е слабоумие на местен политик.
Даже и корупция не е.
Това е целенасочена системна колониална политика.
Повторете го, запишете си го, и го препрочитайте!
Системна политика, провеждана от системни марионетки, на които това се свежда като директиви и нареждания, а вие се заблуждавате, че си го решават местните кметове!
И така е навсякъде!

Други реплики:

Да свикват подрастващите това да е ежедневие, баналност, неизбежност...

На Запад така ги правят. Почти винаги в близост до училища и детски градини, познати са ми казвали...

Tова е нарочно направено. Ако имаха малко мозък в главите, щяха, ако не можеха да ги депортират и не са успели да ги разстрелят на самата граница, то да ги вкарат в някоя отдалечена казарма и да ги държат там докато им се реши въпроса къде ще ги екстрадират, или ако остават у нас трябва да има строги правила, едно от които е задължително приемане на православното християнство. НЕ от религоизна гледна точка, а от чисто политическа. Докато не научат задоволителен български език и да се пръснат из страната по единично, а не на групи.

ГН

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com