Резултат с изображение за Иван Тотев

Иван Тотев се очертава като най-мразения кмет в България, след като се опитва да забрани протест срещу себе си, планиран да е под формата на хоро. Танцът, който се очаква да е доста масов (поне 3000 души) ще се провежда всяка неделя от 18 ч. на централния пловдивски площад. Кметът обаче е издал заповед за забраната му, защото... хорото щяло да пречи на турските комарджии, идващи да играят в бившия хотел "Тримонциум", обърнат в момента на казино.

Иван Тотев е известен с това, че бе записан как планира фалшификации на изборите, а след това два пъти печели с минимална разлика, благодарение именно на тези схеми. Пловдив е най-трудната община за ГЕРБ, и очевидно има огромен шанс разпадането на властта им да тръгне именно от там. Опитът да се потуши народният гняв чрез жандармерия вероятно ще влоши положението.

При предната революция срещу ГЕРБ, изгоря друг техен съмнителен кмет - този на Варна. След това с фалшификации си назначиха нов, но накрая вероятно ще има и обесени гербери, заради подобна продължаваща с години наглост...

ГН

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com