Резултат с изображение за цецка цачева

В пълна гротеска на анти-комунизма се превърнаха последните няколко дни. След месеци на усилена пропаганда и лобирания от страна на пещерните анти-комунисти, Бойко Борисов посече Ирина Бокова и шансовете ни да имаме генсек на ООН. Но поне анти-комунистите сигурно са били доволни. 2 дни по-късно, Бойко номинира бивш партиен секретар за "майка на нацията". И анти-комунистите пак са доволни.

Не бе, не се майтапя. Разгледайте им профилите. Едни дитирамби за Цецка, все едно е делила койката с Илия Минев.

Човек може да започне да се обърква какво точно е комунизъм, и какво - анти. Ирина Бокова беше оплюта, та и в чужбина доноси писахме, заради... баща и. Забележете, че тя самата никога не е била какъвто и да било фактор в БКП, нито пък е била агент на ДС. Всъщност, тя не е била никакъв фактор дори в БСП. Кариерата и е изцяло като дипломат, като най-високият държавен пост, който е имала е "заместник министър на външните работи". Да, в автобиографията и пише, че е била "изпълняващ длъжността министър". Но това е когато Георги Пирински подаде оставка, и тя няколко месеца като негов заместник беше и.д. Но никога не е била титуляр. След това се подвизава като посланик - т.е. далеч от всякакви партии и политика.

Въпреки това, тъй като баща и е бил функционер на БКП, тя е "обременена". И е комунист, не става за нищо.

А бъдещата майка-закрилница на нацията е била не просто член на БКП, но и партиен секретар. Т.е. доста сериозен началник. След това има солиден опит в политиката - като общински съветник, депутат и председател на НС. И то точно е най-корумпираното управление от 1989 г. насам.

И сега - всичко това я прави достойна за майка на нацията, докато бащата на Бокова, я прави недостойна дори за кандидат за "майка на всички нации" :)

Нищо де, важното е анти-комунизмът да си върви. А какво е съдържанието му, това и анти-комунистите не знаят...

Да пожелаем успех на майката на нацията. А, и един въпрос - той бащата на нацията спал ли е поне веднъж с нея, та ни я пробутва :)

ГН

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com