maia dobreva hercog

Само като видите тази снимка, и следва да спрете да се ядосвате на казуса "ООН". Тя просто илюстрира нивото на мислене на българската дипломация, и е съвсем логично където ни е мисленето, там да са и дипломатите.

Тази прикрасна дама е Мая Добрева. А снимката е официалната от сайта на Външно министерство. Г-жа Добрева е назначена за посланик в Люксембург, т.е. в същата държава, от която е настоящият най-голяма ръководител на ЕС - Жан Клод Юнкер.

Силно заети с Кристалина и други подобни въпроси, във Външно очевидно са уволнили напълно служителите по протокола и етикета, та не е имало кой да каже на тази стринка как да се облече. Подобен култов костюм, който я прави да прилича дори на Мери Попинз, е всичко друго, но не и дипломатически етикет. А обстоятелството, че Външно само разпространява тази смешна снимка, показва пълното падение на самото министерство. Можеше поне резилът да остане само пред монарха, а не да го вижда целия свят.

То не трябва много акъл. Просто трябваше да се погледне как се обличат уважаваните световни дипломати. Например Ирина Бокова. Или тя нали е комунистка, дай някоя друга - Хелън Кларк. Може да се копира дори от Ангела Меркел или Хилари Клинтън. Те имат поне за това кой да ги съветва добре.

Ама не. Те соросоидите във Външно са най-умните на света. Всъщност, не се усещат, че са най-тъпите. За да си слуга на Сорос, той избира тъпаци, дето послушно изпълняват, а не мислят. Мислещ човек не може да бъде добър слуга. Е, виждаме какво може да роди слугинското мислене - лелки за посланици, и се изтапанчила като за сватбата на Софи Маринова...

ГН

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com