Стотици хора са били изложени на токсични газове в Мосул

САЩ извършиха истинско военно престъпление в Мосул, след като градът бе обгазен от неясно засега химическо вещество, плъзнаха слухове из Мрежата. Ислямистите и иракската армия не разполагат с такова, така че съмненията кой е изобщо не могат да съществуват. След това американските пропагандни медии пуснаха абсурдната версия, че виновни за обгазяването са експлозии в химически завод. Дори бяха пуснати версии, че виновни за самите експлозии са джихадистите.

Всъщност обаче след години на войни и окупации, въпросният завод изобщо не работи, твърдят запознати, така че той да бъде основа за обгазяването, е пълна идиотия. САЩ просто разчистват терена от възможни оцелели джихадисти, които не се изтеглиха по време на примирието, и са се укрили сред цивилното население. Проблемът е, че самото цивилно население е поне 10 пъти повече, т.е. налице е съвсем очевиден геноцид с химическо оръжие. 2 нарушения наведнъж.

Цивилното население в Ирак беше заложник на Ислямска държава, а сега очевидно се превръща в жертва и на американските си спасители.

ГН

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com