Уж бежанци, а минават границата дрогирани (ОБНОВЕНА)

Какви бежанци са идващите, като минават границата дрогирани? Този въпрос зададе в интервю един от доброволците, които ловят нелегалите - Спас Паунов от Воински съюз "Васил Левски". Според него, освен това, доста от мигрантите очевидно имат военно обучение, защото много бързо и точно изпълняват заповеди като "Стани" и "Застани там".

Тези 2 фактора - дрогата и заповедите, навеждат на мисълта, че в България влизат по същество бойци и терористи. Наркотиците са средство за мотивация, най-големите изродщини ги правят дрогирани хора. За да се бият бойците често се друсат. Съвпадението на дрога и очевидна подготовка, навежда на мисълта, че е налице инвазия с подготвени хора. Те влизат невъоръжени, но могат лесно да бъдат въоръжени на място чрез черния пазар на оръжие.

Според Паунов, от турска страна действа добре организирана система от трафиканти - основно от арабски и турски произход. Имат техника и GPS-и, докарват мигрантите буквално до границата, и никой не им пречи. От наша страна ги поемат основно цигани и някои предатели-българи, които ги товарят на бусове, и ги карат към Сърбия. Но тъй като сърбите блокираха границата, реално сега терористите остават тук.

Има и огромна корупция сред гранична полиция. Част от ченгетата сътрудничат на мафията. Поставят се определени постове на определени места, за да пропускат трафика. Доброволците твърдят, че ако имат правомощия, могат напълно да спрат нахлуването.

Паунов твърди, че жена му го разбира, и напълно го подкрепя. Прави всичко, заради бъдещето на децата. Точните му думи са покъртителни:

"Ще ви кажа личното ми мнение за хората, които влизат, т.нар. мигранти.  Те са необразовани диваци, на които от деца им е втълпявано, че жената е млекопитаещо животно. За тях жената е все едно да притежаваш кон. От  малки ги  обучават да убиват неверници. Не казвам, че всички са терористи, но повечето от тези мигранти са диваци. Представете си един дивак, който влиза в цивилизована Европа и смята жените, които при тях са забулени, а тук доста разголени, за сексуален обект, който няма никакви права. А това са хиляди мигранти. Представете си какво могат да направят с хилядите българки или европейки по улиците. На Орлов мост вече има доста изнасилвания, но това се крие."

гн

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com