отнети деца

Странна държава. Вземаш 3 деца от безработна майка, че нямала пари и после плащаш по 500 лв. на месец на 3 приемни семейства, за да ги гледат. Мисля, че с 1500 лв. и майката може сама да си ги гледа...
Да допълня и, че разделянето на децата е абсюлотна перверзия. Децата не се делят никога, при развод остават при единия родител. Този аритметичен подход да разпределят децата при различни семейства показва пълното бездушие на западния тип социална администрация, която ни стовариха...
Ето това е западът - чиновници притежават вече и децата ни...
ГН

Реакции от Фейсбук:

Ало, премиер Каракачанов, да питам защо на българките им отнемат децата заради липса на пари, а на циганките им дават пари, за да не им вземат децата. Ало, премиер и патриот Каракачанов, къде сте... (телефонът дава заето)... :)
---
На циганките им дават пари, и не им взимат децата от гетото. На българките - вземат им децата, и никакви пари...
---
На запад се говори за печалба,
обществото и семейството са отживелица!
Те се раждат такива, социализмът за тях е по - лош от фашизма !
Баните си гонят лихвите ,големите компании печалбите ,а нормалните хора почти са на изчезване !
---
Много точен коментар! На времето са ме шамаросва ли мама и тате, ама пусто все бяха прави !А Митете знае ли какви ядове ще бере на запад , ако детето му се оплаче в полицията ,че го е шамаросал баща му! Големи , ама много големи! Пък то шамар без причина няма! На никой не му е хубаво да си бие детето без причина!
---
Съгласен съм с коментара, с изключение на частта за Запада. Западната цивилизация (към която България безусловно принадлежи) се основава на християнските (в т.ч. семейните) ценности. Този тип социална администрация е продукт на безумното левичарство, което разяжда Европа от края на ВСВ насам.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com