Резултат с изображение за гей бракове

В абсолютна гротеска се превърнаха опитите на Запада да се бори с "руската пропаганда". В мотивите за новите контра-мерки се изтъква, че Русия се опитва да внушава, че Западът иска да разруши традициите и идентичността на държавите, а самата Русия се явява техен защитник. Това не било вярно, било долна лъжа, и зато ще се наемат хиляди хора, които да борят "пропагандата". В САЩ дори се върви към доста крайна мярка - нова комисия към Конгреса, която доста прилича на някогашната комисия "Маккарти".

Всичките тези мерки биха имали някаква логика, стига да не адресираха собствените действия на Запада. Защото обективен факт е, че той наистина се опитва да унищожи идентичността на народите, и разрушава традициите. В Москва няма гей-паради, докато в Берлин се събират по половин милион души. В Русия няма гей-бракове, нещо повече - дори е забранена "хомосексуалната пропаганда пред малолетни". На запад има гей-бракове, а това че хомосексуализмът бил нормален, дори се вкарва в учебниците на децата. Нещо повече - има дори репресии спрямо родители, които се опитват да учат децата си на друго.

Също така, не Русия измисли мулти-културния модел. В Русия моделът е моно-културен, а всички малцинства са длъжни преди всичко да спазват правилата на мнозинството, и след това да са малцинства. И те го приемат. На запад малцинствата имат повече права от мнозинството, надигнал се е един терор на всякакви малцинства, такъв че вече доминиращият етнос едва диша. Измислени са всякакви привилегии, а свободата на словото е заменена от политическа коректност.

Съвсем логично в западните общества се надига недоволство срещу всичко това. Факт е, че Западът наистина руши и идентичността, и традициите. И е факт, че има ропот сред населението. И сега този ропот се представя като "руска пропаганда"...

Всъщност Русия просто печели от западната глупост. Западът сам затъна в киреча на идиотията и всеобщия либерализъм. И сега Русия изглежда здрава и консервативна, въпреки че икономически например, е доста назад. Но с твърдото отношение към извращенията, които на запад се превръщат в норма, Путин се превръща в светъл ангел на спасението. При това без да прави абсолютно нищо.

Опитите да се прави контра-пропаганда реално би следвало да... засилят влиянието на Путин. Защото подобни мерки би следвало да се опитват да ни убедят още по-силно, че хомосексуализмът е правилен и, че размиването на нациите в посока "глобалистки човек" е правилно. Т.е. Западът ще засили рушенето на идентичността и морала си, от което е логично да последва по-силна съпротива и ропот.

Реално, ако иска да ограничи превръщането на Русия в символ на здравия разум, Западът трябва сам да се откаже от някои от глупостите си. Ако се премахнат хомосексуалните бракове и се ограничат привилегиите на етнически, расови и религиозни малцинства, ако това стане, напрежението в самия Запад ще намалее. И доколкото именно това вътрешно напрежение днес се нарича "руска пропаганда", то и руската пропаганда ще намалее...

Засега обаче няма подобни признаци. Гей-негро-ислямистите са във възход и все по-поливани с държавни пари и привилегии. Белият хетеро християнин е все по-виновен за какво ли не. Резултатът - Путин е единствената надежда на човечеството... :)

ГН

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com