Резултат с изображение за us hacked election

В САЩ се надига изключително комична ситуация, след като ЦРУ обяви, че започва разследване, дали Русия не е помогнала на Тръмп. Самият Тръмп нарече това "глупости" и посочи, че Клинтън е загубила, заради няколко щата, които изобщо не се интересуват от Русия, и където тя не е направила необходимото, за да спечели доверието им. Парадоксално, но някои републиканци от естаблишмънта подкрепиха ЦРУ и искат комисия в Конгреса, която да проучи "посегателството върху американската демокрация". Демократите естествено до последно се чудят как да пробутат Хилари и сега "руската заплаха" им дойде "дюшеш".

Със случващото се американците се превръщат в абсолютна пародия - да се гневят, че "някой" се меси в изборите им, докато техните неправителствени организации се месят в изборите по целия свят. И това е държавна политика, защото парите за тия НПО тръгват от Държавния департамент (тяхното външно министерство) чрез основаната още от Кенеди "Агенция за международно развитие". Говорим за милиарди долари всяка година, разпределяни във фондации по места, които наемат местни "Кириак-Стефчовци" и се бъркат пряко в политиката на други страни. За България например е най-публичната тайна, че се управляваме от Посолството и от фондация "Америка за България". Най-активните ни протестъри са на американска хранилка. Но дори ние сме едно нищо, сравнени например с Украйна, където Виктория Нюланд призна, че са похарчили 5 милиарда долара, за да развиват там "демокрацията". Всъщност накрая развиването на демокрацията стигна до въоръжен метеж и преврат. Да не говорим за официално разсекретените документи, които доказват американска намеса в десетки страни.

И най-накрая - нека не забравяме дори НАМЕСАТА НА САЩ В УПРАВЛЕНИЕТО НА РУСИЯ. Защото сега обвиненията са, че руски хакери нарочно хакнали сървъра на Хилари, та да я компрометират и да подпомогнат Тръмп. Но забравихме ли колко фондации имаха САЩ в Русия, и каква пародия беше тя преди Путин? И как и до ден днешен, въпреки взетите мерки, все още в Москва се събират местните протестъри на американска хранилка, и правят митинги и демонстрации. Путин и до днес не може да изгони напълно нито Сорос, нито мекеретата на Държавния департамент, нито пропагандните американски медии. Та то дори официално се обсъжда кога ще е възможно да се направи на самия Путин "Майдан".

Факт е, че Русия се понаучи и на това оръжие от новата студена война. Факт е, че Русия финансира медии на запад, и ги ползва точно както западът ползва своите медии, финансирани в Русия. Съвсем възможно е руските хакери да са ударили Хилари. Но обстоятелството, че са успели, е просто резил за службите на САЩ, които не са успели да предпазят пощата на един бивш държавен секретар и очевиден кандидат с огромен шанс за Белия дом.

Тръмп не е избран от Путин. Тръмп беше избран от гневното бяло мнозинство, на което му дойде до гуша от хомосексуалисти, аборти, права на малцинствата, нови данъци и корупция. Дойде му до гуша и от изнасяне на фабрики в Китай, което му отнема работата и го превръща в образован лумпениат. Т.е. дойде му до гуша от неолибералния терор, на който е подложено. Това избра Тръмп. Но цинизмът "ние можем да се месим в чужди избори, но при нас това е посегателство над демокрацията", този цинизъм е още един елемент от само-дискредитацията на САЩ и унищожаването на фалшивия им авторитет по света.

ГН

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com