Резултат с изображение за ива йорданова

Слуховете, че новият премиер на Реформаторите ще е жена, се оказаха съвсем верни. Но докато всички гледаха към Меглена Кунева, друга ще и дръпне важния пост. Премиер ще е Ива Йорданова, известна като любовница и съпруга на Божидар Лукарски, а по-преди - като танцьорка на пилон.

Както е известно, Ива е много високо квалифицирана, и не и липсват амбиции. Тя мълниеносно се изстреля до съветник на вицепремиер, след това потегли към Агенцията за българите в чужбина и стана заместник-шеф. Запитана от медиите как толкова бързо се издига, и има ли Лукарски нещо общо, та напълно опроверга. И посочи, че имала 2 висши образования. Всъщност, второто и висше се оказа, че било от "военна академия", което ще рече че има подготовка за лидерство и в кризисни ситуации.

Така този супер подготвен, и уникално неизползван (освен за секс с Лукарски) специалист, се появи от Провидението, за да поведе новото спасително за България правителство.

В крайна сметка, Лукарски няма да е премиер, а ще бъде Лукарска.

И една важна вметка, която г-жа Премиерката винаги е изтъквала - танцуването при Слави Трифонов е било без пилон. Т.е. по правилно е да я наричаме "танцьорка без пилон".

ГН

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com