boyko diado koleda

Една от апокалиптичните прогнози на политическа партия ГЕРБ, с която плашеха хората преди изборите, е напълно на път да се сбъдне. Тази вечер Дядо Коледа няма да дойде, и от партията организират официална проверка на този факт. За целта техни активисти ще стоят дежурни в централата, а верни гербери ще се разположат и по граничните пунктове. Към членската маса пък е отправен призив да се включат в он-лайн наблюдение, като транслират с уеб-камери на компютри и мобилни телефони, какво се случва в домовете им. Целта е да се провери ще дойде ли поне на едно място Дядо Коледа, след като правителството е в оставка.

"Ние ясно предупредихме преди изборите какво ще се случи", коментира Цветан Цветанов. "Народът направи своя избор, сега ще видим лъжци ли сме били, или сме били загрижени за благоденствието му", допълни вторият човек в партията, който положи неимоверни усилия да състави спасително правителство с Реформаторите.

Ако сега наистина Дядо Коледа не се появи никъде, това ще е силен импулс за парламентарните избори за ГЕРБ. Ще се види, не само, че те не лъжат, но и през цялото време са се стремели да предпазят народа от изборни грешки. Съответно - народът ще се поучи, и ще им помогне да спечелят. След това, герберите ще се погрижат следващият Дядо Коледа да се появи, както и да се поправят щетите от всички други апокалиптични събития, които довлече оставката на Бойко Борисов.

Междувременно, уверени, че Дядо Коледа няма да дойде, от правителството взеха мерки да го заместят. В последните дни милиарди от бюджета бяха разпределени по различни направления. Само военният министър е разходил към 130 милиона лева за 30-на дни. Така поне за някои хора липсата на Дядо Коледа няма да се усети.

ГН

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com