Резултат с изображение за волен краси валери

Група депутати от МВРО са внесли в последните дни законопроект за узаконяване на хомосексуалните бракове, но не само на тях, а и на браковете между 3 и повече лица. Причина за изненадващия ход е твърде силната хибридна атака, която се стовари върху Обединените патриоти, и която изкара, че Краси мрази Валери, Валери мрази Краси, а Волен обича Краси, но с Валери са в сложни отношения.

Тъй като бъркотията в патриотичния блок обърква избирателите им, тримата лидери са решили да сложат точка на всякакви съмнения и изначално да отбият всяка бъдеща "хибридна" атака. Най-подходящо в случая оръжие за това, било сключването на брак. Това е изпитаната от Средновековието практика на "династичния брак" - когато децата на двама воювали владетели се женят, за да гарантират окончателния край на войната, и да се успокоят народите, че няма да има повече кръвопролития.

Проблемът в случая обаче е, че днес и тримата вождове са мъже, а гей-браковете още не са узаконени. Това лесно би минало, още повече че има натиск и от Европа по въпроса, на който могат да се позоват нашите неолиберал-атлантически патриоти. Но тройният брак е новаторство, и се налага, просто защото иначе 1 от брачните партньори ще остане извън схемата. Подобен брак няма общо с ислямската полигамия, уточняват от МВРО. Те си били оставали патриоти, и нямали нищо общо с ислямистите. Ислямският полигамен брак просто предвижда един мъж да има повече от една жена. При това жената не е равнопоставена. В случая говорим за брак между 3 равни партньори, обяснил Краси пред репортерка от издание за хайлайфа.

След като законът мине (той е само няколко реда и може да се случи до края на парламента), тройката патриоти ще са първите сключили новия тип брак. Това ще ги превърне официално в неразривно семейство, и всеки слух, че има търкания помежду им, ще предизвика смях сред избирателите. Още повече, че за разлика от традиционния брак, за новия тип не е предвидена процедура по развод. Това много прилича отново на средновековния модел, когато разводите са били изключително трудни, и са ставали само с разрешение на папата. Т.е. сключен веднъж династичен брак, гарантирал наистина мира доста дълго време.

"Така връзката ни ще бъде неразривна и непоклатима, и никакви хибридни провокации няма да могат да разрушат единството на патриотите", единодушни са и тримата младоженци...

ГН

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com