mareshki kostadinov

Известният патриот Костадин Костадинов косвено потвърди, че проектът "анти-Марешки", за който писахме, ще въвлече и него. Идеята не е на самия Костадинов, а е по-скоро спонтанен бунт "отдолу" на гневни варненци от това, че скандалният бизнесмен се превръща в национално лице на града. Но търсейки политическо представителство, бунтарите са се свързали с него да им помогне да "направят нещо за изборите".
Костадинов обясни, че той ще участва на вота с неговата партия "Възраждане". Стремежът му е да се яви в патриотичен профил, какъвто винаги е бил в политическата си активност. Както е известно, той е автор на новия учебник по "Родинознание", който изправи косите на Кунева и неолибералната олигархия в Министерството на образованието. Също така е постоянен критик на официозната тройна коалиция от фалшиви патриоти между НФСБ, ВМРО и АТАКА. "Идеята е да се представим като истински патриоти, а не като псевдо-патриотите, които са проект за подкрепа на ГЕРБ или БСП – в зависимост от това кой даде и предложи повече", така Костадинов обясни замисъла си.
Покрай подготовката за участие обаче изненадващо се появиха гневните от Марешки. Тъй като Костадинов има и предни битки с петро-аптекаря, хората решили да го потърсят за подкрепа. Така може да се окаже, че съпротивата срещу "марешковщината" ще влезе като втори основен елемент в политиката на "Възраждане" за изборите.
"Действително има огромно напрежение, Варна клокочи от вътре срещу Марешки", обясни Костадинов и добави, че на някакъв етап това ще роди политическа вълна и варненските политици не могат да се правят на глухи и слепи. Някой трябва да направи нещо наистина, макар че конкретно сега бунтът изглежда донякъде изненадващ.
Както нашето издание първо писа, хиляди ядосани варненци се организираха в социалните мрежи в нещо като "въстание срещу Марешки". Гражданите са недоволни, че този субект, наричан често и "мутра", ще е приносът на морската столица в националната политика. Те се срамуват от този факт и се опитват да създадат проект или партия, условно наречени "анти-Марешки". Целта е да се покаже истинското лице на Варна, което е културно, цивилизовано и няма нищо общо с олигархията и нейните поставени лица. Първоначално не беше ясно кой точно ще оглави този протест. Спрягаха се различни имена, вкл. това на Костадинов, но всичко бяха само слухове. Сега ситуацията добива по-завършен вид - най-малкото поне един от спряганите ще направи "нещо" срещу аптекарския динозавър...
ГН

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com