vel um shield

Забележка: Считано от 16.02.2017, кандидатурата на Добри Божилов е оттеглена, съответно тази статия не отразява новото развитие на събитията...

Добри Божилов, когото на майтап във Фейсбук, наричат "великият ум" ще е кандидат на патриотична партия в най-горещия район на изборите - 25-ти МИР в София. На това място са се събрали всички вождове на основните партии, вкл. Бойко Борисов, Корнелия Нинова и Волен Сидеров.

Районът обхваша гетото "Надежда", от което произлиза "великият ум", супер-гетото "Люлин", известно на като най-престъпния квартал в България, както и баровското предградие Банкя, в което се е окопал доскорошният премиер-футболист.

dobri rodinoznanieБожилов се явява като водач на листа на ПП "Възраждане". Тя представлява автентичен патриотичен проект с лидер Костадин Костадинов - авторът на апокрифния учебник по "Родинознание", който предизвика абсолютен фурор и у нас, и сред емиграцията. До момента има над 600 хиляди изтегляния, а за хартиеното издание се планира рекордна трета допечатка. Преди около 2 месеца Костадинов предизвика невиждана вълна от въодушевление, по повод слуха, че ще става служебен министър на образованието. Народът полудя, чуха се дори изказвания "връщам се от чужбина, ако това стане". Накрая обаче, неолибералните среди взеха надмощие и президентът назначи правителство от атлантици и същите продажници като предните. Съобрази се с натиска от Посолството и от Брюксел, и в крайна сметка, надеждата за промяна чрез служебното правителство се изпари.

Костадинов обаче готви Партия "Възраждане" от много преди това, тя е дългосрочен проект, целящ да създаде истинска патриотична алтернатива, на мястото на Обединените (псевдо) патриоти. Действително триото Симеонов-Каракачанов-Сидеров превърна национализма в пълна пародия, след като пламенно гласува за лица като Меглена Кунева и Даниел Митов, и дори - предложи те да останат в нов кабинет с техен мандат.

Тъй като патриотичните избиратели са сред най-мислещите, те виждат всичко това, и търсят истинска възможност, за която да гласуват. ПП "Възраждене" се очертава като основен вариант. А новината, че подписите за регистрация са събрани и ЦИК я е допуснала до изборите, предизвика нова вълна от поздрави и радост във Фейсбук. Съобщението на стената на Костадинов има хиляди пресподеляния и лайкове.

Божилов е един от най-активните Фейсбук-активисти от последните години. Позициите му са скептично европейски и е за по-добри отношения с Русия. Твърдо е срещу соросоидно-протестърските мероприятия и организации, заради което не веднъж е бил атакуван от организирани групи тролове. Администрира няколко големи групи, вкл. "Анти-мутренска коалиция", "РПГ", "Приятели на Ирина Бокова", "Приятели на Русия" и пр. Автор е на сайта за политически шеги "Гъдел Нюз". Като професия е софтуерен специалист, а в миналото е управлявал с успех няколко собствени сайта на американския пазар. Текущо е пред завършване и на докторска дисертация в СУ, на тема "Неопротекционизъм".
Заради отричането на неолибералната доктрина, докторантурата върви доста трудно в система, доминирана от от идеите на абсолютно свободните пазари и правата на корпорациите да правят каквото си искат и където си искат по света. dobri tempra
В свободното си време, като хоби, Божилов обича да пише книги и разкази. Най-популярната му творба е "Гай Балоний... политическа сатира в реално време."

Божилов сам се е съгласил да участва във въпросния район, основно защото произлиза от Надежда, момче от гетото е, и също - за да се изправи срещу Бойко Борисов. Появата на Корнелия и Волен в същия район прави приключението още по-вълнуващо, твърди "великият ум"...

11.02.2017

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com