Image result for валери симеонов

Тоталният разлом при псевдо-патриотичната коалиция Обединени патриоти, вече трудно може да бъде скрит. След напускането на Димитър Байрактаров и Валентин Николов, наши източници сочат към поне още двама потенциални напуснали. Става дума за Димитър Димитров и Илиан Тодоров от АТАКА. 

Причина за разкола е това, което говорим отдавна за тази бутафорна коалиция - тя се състои основно от жадни за власт и пари субекти, които просто паразитират върху патриотизма. Така сега недоволните, че са изпаднали от листите, започнаха да се разбягват. Всъщност разликата между уредилите се и напусналите, е просто в късмета. И едните и другите искат едно и също, просто няма за всички. Колкото до избирателите - който и да остане в листите, е все същото, така че те си имат техния гарантиран избор от службогонци и кариеристи. Няма защо да съжаляват, пак ще могат да си ги изберат.

Трусовете обаче показват рухването на една илюзия - че Обединените патриоти щели да получат огромен изборен резултат, и да вкарат 50-60 депутати. Всъщност, конкуренцията на автентични патриотични проекти вече им намалява поддръжката, и затова изпадналите от водещите места на листите се чувстват доста несигурни.

Всички останали без листи, и излезли от коалицията, я обявяват за "напълно безпринципна". Няма такива твърдения от оцелелите, които се вричат безкрайно, че са единствените истински и автентични националисти.

Има голям шанс на изборите да се получи неочакван взрив и някоя от малките партии да пробие. Според анализатори, това може да стане за сметка на загуба на избиратели от компрометираната троица Каракачанов-Симеонов-Сидеров.

ГН

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com