einstein hitler

В невиждан по размаха си експеримент група учени - наследници на нацисти, са комбинирали ДНК от най-големия мозък в историята на света, и от най-големия злодей. Експериментът е направен в Чили, в район населен основно с германски бегълци след Втората световна война, и де факто управляван от тях, а не от правителството.

Идеята на фанатизираните учени е да преродят Фюрера, но като му подсилят интелекта, така че този път да не допусне няколкото супер-грешки, които провалиха Райха. Този път великият водач ще завземе целия свят, и ще погледне после и към космическите предели.

Въпросната рекомбинирана ДНК вече е "посята" на 10 тайни места по света. Т.е. ще се родят 10 души с това ДНК, и един от тях ще е новият Фюрер. Учените се презастраховали с имплантациите, защото се страхуват, че ЦРУ, КГБ и другите световни служби, ще тръгнат на лов за новия свръх-човек, и ще го убият още преди да е пораснал. При 10 все един има шанс да оцелее.

Интересен момент от биографията на Хитлер е, че той е бил художник, и човек на изкуството. Захваща се с политика, едва след като е провалена артистичната му кариера във Виена. Айнщайн пък има шанса след Втората световна война, да стане президент на Израел. Отказва, защото намира политиката за безсмислено занимание, а науката - за истинския принос към човечеството. С оглед на тази изначална отдалеченост от властта и на двамата, не е изключено новият хибрид всъщност да откаже да става Фюрер, и вместо това да стане велик учен или рок-звезда...

Добри Божилов
25-03-2016

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com