Резултат с изображение за проф. иво христов

Проф.Иво Христов изуми с по същество "анти-БСП" позицията си. Сложи БСП и ГЕРБ в една кошница и обяви максимум 1 година живот на парламента, и максумум още един парламент на системата изобщо. Иде краят на "компрадорския елит", като изрично назова и елитът на БСП вътре.

Думите му са направо съкрушителни:

"Иска ми се БСП да стане социалистическа и българска, т.е. патриотична, срещу т.нар. „мултикултурализъм“, който е лебедовата песен на ЕС в късната му фаза. Видях какво искат хората по време на предизборната кампания – това са императивите на деня. БСП загуби не защото е много лява, а защото трябва да стане такава. България е периферен и примитивен капиталистически модел, развиван от 90-а година насам, в който БСП трябва най-накрая да се самоопредели..."

От всички тези слова очевидно произтича, че БСП в момента не е лява (факт) и слугува на загиващия ЕС (факт), и също - участва в примитивен капиталистически модел (факт - Гергов, Кирил Добрев).

Този човек изглежда се е усетил, че го използваха, за да вкарат старите муцуни и червени капиталисти в парламента. И няма да стои мирно. Ще им е таралеж в гащите.

Аз лично съм изненадан. Мислех, че просто се е продал за депутатско място на неолибералната олигархия.

Но ако ще пили нервите на Корнелия и свитата и от мошеници, ще има пълната ми подкрепа, както и аудиторията на изданието за фалшиви новини "Гъдел Нюз"...

Напред, професоре! Имаш един мандат, колкото и да е той. До момента такава искреност, вкл. срещу собствените мафиоти, не е имало. Говори, професоре, свободната блого-фейсбук-сфера е с теб...

Добри Божилов
29-03-2017

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Epic template designed by JoomlaShine.com